21-12-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

09-11-2017

Gebr. Jonkers is trots om te kunnen melden dat zij donateur is geworden van de Ronald Moerings Foundation. Meer info omtrent deze Foundation vindt u in onderstaande nieuwsbrief

 

 

19-10-2017

Momenteel is Gebr. Jonkers volop bezig met het oppotten van de voorjaarsproducten en het maaien van stek. Ook zijn alle voorbereidingen weer getroffen zodat MPS hun audit zonder problemen zou moeten kunnen uitvoeren.

Skimmia reevesiana heeft zijn weg naar de klant gevonden en ook Viburnum tinus op stam loopt goed weg. Hieronder een foto van de Viburnum op stam. Deze is nu erg mooi. Wacht dus niet te lang anders pakt u er wellicht langs.

 

07-09-2017

De beurzen zijn achter de rug. De stemming bij de kwekers en de kopers was goed. Enkele van onze najaars- en voorjaarsproducten zijn weer geheel verkocht en de rest loopt toch ook wel weer lekker door.

We zijn nu weer volop bezig met de verschillende reserveringen van de bloeiende prunus soorten. Mocht u hier interesse in hebben, wacht dan niet te lang en neem contact op met Rene Pijnenburg op 06-83201839 of met Jorrit Klerks op de kwekerij via 0416-372783 of info@gebrjonkers.nl

 

03-08-2017

De najaarsbeurzen komen er aan. Uiteraard kunt u ook ons assortiment op verschillende locaties bekijken zoals bij:
– Arie Bouman Tuinplanten op 16 en 17 augustus
– Groen Direkt op 23, 24 en 25 augustus, stand nummer 202 (NAJAARSBEURS 2017 Plattegrond)

 

12-7-2017

We hebben weer wat nieuws. Vanaf nu kunnen we ook Forever&Ever® paniculata in C5 en C9 leveren en ook Forever&Ever macr. op stam is bij ons verkrijgbaar.
Uiteraard zijn ook de normale najaarsproducten bij ons verkrijgbaar. Zie pagina “actueel assortiment” voor wat er momenteel leverbaar is.

 

23-6-2017

Op dinsdag 20-6-2017 werd de kwekerij bezocht door een delegatie van Chinese kwekers. Na een rondleiding en zo’n 1000 foto’s was het natuurlijk tijd voor een mooie groepsfoto.

14-6-2017

Door de drukte helaas geen tijd gezien weer wat eerder nieuws toe te voegen. De Forever&Ever® verkoopt prima en ook de overige producten vinden goed hun weg naar onze klanten. Momenteel zijn we bezig met de laatste seizoensproducten voor de zomer en zijn we bezig de producten voor het najaar in orde te maken zodat we ook dan weer een mooi product kunnen leveren.

 

20-4-2017

De voorjaarsdrukte loopt mooi door ons hortensia seizoen in. De nieuwe Forever&Ever® in de kleur Purple wordt goed ontvangen bij de klant. Vanwege de kleinere aantallen waarin deze leverbaar is is deze alleen te bestellen in de mix. Zo bieden we alle klanten de kans om de nieuwe kleur op te nemen in hun assortiment.

Ook de Euonymus fort. Harlequin krijgt al wat witte toppen en daarnaast zijn we voorzichtig begonnen om 3 of 4 soorten Euonymus in kleine aantallen weer aan te bieden in de daghandel.

 

23-03-2017

Het is even een tijdje stil geweest op de site. De voorjaarsdrukte is in volle gang. De stemming is goed. Als het zonnetje wil meewerken zal het zo wel blijven doorlopen.

Momenteel hebben we weer 3 soorten Euonymus leverbaar in de daghandel. Verder de Forever&Ever® op kaal hout in de kleuren Red, Blue en Pink.
White en Purple kunnen we vanaf week 15 a 16 weer leveren als we overgaan op de nieuwe schoven met blad en knop.

Meer Euonymus verwachten we vanaf week 20 weer te kunnen leveren.

Voor vragen of opmerkingen mag u ons uiteraard altijd bellen of mailen.

0416-372783
info@jonkerselshout.nl

 

01-02-2017

Deze week begint de huisbeurs van Arie Bouman. Uiteraard is Gebr. Jonkers hier met zijn actueel leverbaar assortiment aanwezig.

Verder zijn we komende week te vinden op Groen Direkt. Zowel op de lagenbeurs als op het Product Promotie Plein.
We hopen u daar ook weer te mogen ontmoeten.

25-01-2017

Wat was het een mooie en goede beurs in Sint Oedenrode. Groenbeurs Brabant bedankt voor de goede organisatie en fijne sfeer.
Deze week staan we met Forever&Ever® op de IPM in Essen. Hal 12 Stand 41.6. We zien jullie graag daar.

Verder zijn we volop aanwezig op verschillende huisbeurzen van onze klanten. We zouden dus niet te missen moeten zijn.

10-01-2017

Uiteraard zijn we als Gebr. Jonkers of met Forever&Ever® de komende weken aanwezig op verschillende beurzen. Zo staan we op de Groenbeurs Brabant in Sint Oedenrode op 18 en 19 januari en op IPM in Essen op 24 tot en met 27 januari.

13-12-2016

Slecht weer is niet fijn voor een kweker, maar zo af en toe komen er wel schitterende plaatjes uit voort. Hierbij een foto van onze kas met een flinke onweersbui erboven en een fantastisch mooie ondergaande zon.

05-12-2016

Afgelopen weken heeft Gebr. Jonkers weer alle audits voor verschillende certificeringen doorlopen. We zijn trots te kunnen melden dat dit geen problemen heeft opgeleverd en zodoende ziet Gebr. Jonkers zich ook in 2017 weer MPS-A+, MPS-GAP en MPS-Socially Qualified gecertificeerd.

Een goede basis waarin de kwaliteit van de producten van Gebr. Jonkers gewaarborgd word, maar ook de maatschappelijke kant van Gebr. Jonkers als meer dan voldoende beoordeeld word.

08-11-2016

Op de Fair Trade beurs in Aalsmeer introduceerde MPS de add-on MPS-ProductProof. Een add-on die inzicht geeft in de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen op productniveau.

Zo kun je op productniveau laten zien of een product voldoet aan de eisen die een bepaalde klant stelt aan residuen die de plant mag bevatten. Hiervoor vereist zijn deelname aan MPS-ABC en een 24-uurs registratie van de gewasbeschermingsmiddelen.

Gebr. Jonkers is trots dat zij als pilot deelnemer vanaf het allereerste moment betrokken is geweest bij de ontwikkeling van MPS-ProductProof.